luni, 26 iulie 2010

Arhim. Teofil Braşoveanu (1941-1996): "Puterea dragostei" (2)



Youtube link.

Volumul "Puterea dragostei" (ed. Platytera, 2008) se poate comanda aici.

4 comentarii:

Corina spunea...

Buna dimineata!

As dori sa facem un schimb de linkuri. Este vorba despre un blog de tip site despre un Mare Sfant Facator de minuni, Vindecator al cancerului - Sfantul Partenie din Lampsakos (http://sfantulparteniedinlampsakos.wordpress.com/ ). Acest site are Page Rank 3. In caz ca sunteti de acord sa facem schimb de linkuri, linkul catre site-ul dumneavoastra va aparea pe prima pagina, in categoria "Parteneri".

Titlul si textul url-ului: http://sfantulparteniedinlampsakos.wordpress.com/ mi-ar placea sa fie: "Sfantul Partenie din Lampsakos - Vindecatorul cancerului".

Daca sunteti de acord, astept un raspuns pe mail cu detaliile despre link-ul reciproc (url, title, text).

Numai bine!

Florin Caragiu spunea...

Multumesc pentru invitatie, am adaugat linkul spre blogul dvs. la linkuri favorite. Am preferat titlul "Vindecator al cancerului" pentru ca sunt mai multi sfinti care au primit acest dar de la Dumnezeu (un alt exemplu din zilele noastre este sfantul Nectarie Taumaturgul) si sfantul Partenie e unul dintre ei.

Corina spunea...

Va multumesc ca ati acceptat schimbul de linkuri cu site-ul http://sfantulparteniedinlampsakos.wordpress.com/! Am adaugat la categoria Parteneri linkul catre site-ul dumneavoastra (http://florincaragiu.blogspot.com/), cu textul: Florin Caragiu si titlul: Florin Caragiu - Renasterea iconica - http://florincaragiu.blogspot.com/.

Florin Caragiu spunea...

Vă mulţumesc şi eu, m-am bucurat să-l (re)descopăr pe sfântul Partenie.